Adriana Tanasoiu

Imi face placere sa scriu aceasta scrisoare de recomandare si sa impartasesc din experienta pe care am avut-o lucrand cu omul si terapeutul Andrei Simion.

L-am cunoscut pe Andrei intr-un moment de rascruce al vietii mele. Eram intr-o perioada de mari transformari interioare, care venea, probabil firesc, dupa o perioada de transformari exterioare.

Urmam de aproape un an un program de viata sanatoasa, descoperisem bucuria si beneficiile sportului, iar din punct de vedere fizic ma simteam mult mai bine. Auzisem despre Andrei ca este un om dedicat profesiei sale, care a lucrat si s-a perfectionat in Canada si care a adus in Romania o noua viziune asupra terapiei prin masaj.

Cand l-am cunoscut am realizat ca este mult mai mult decat atat. Andrei este o persoana care isi doreste si reuseste sa se autodepaseasca in permanenta, invata foarte mult si isi imbogateste continuu cunostintele, aplicandu-le imediat in beneficiul pacientilor sai. Veti descoperi in Andrei nu numai un terapeut cu o abordare holistica, ci si un om cu suflet mare, care va trata problemele dumneavoastra ca pe propriile lui probleme. Andrei este una dintre acele rare persoane care se implica foarte mult in ceea ce face, iar pacientii sai nu au cum sa nu simta acest lucru. Dupa terapiile lui, pacientii se simt relaxati, mintea se goleste de toate gandurile negative si se instaleaza o stare de bine. Fie ca este vorba despre dureri fizice, fie despre dureri sufletesti, acestea se vor ameliora sau chiar vor disparea dupa cateva sedinte de terapie. Va veti simti mai puternici, mai linistiti, mai pregatiti sa faceti fata provocarilor zilnice.

Il recomand cu caldura pe Andrei drept un “alt fel de terapeut”, un om care se va stradui sa va inteleaga cat mai bine problemele si care va va aplica terapii personalizate, ale caror rezultate se vor vedea aproape imediat.

In ceea ce ma priveste, ii sunt recunoscatoare si sper sa ii pot intoarce, macar intr-o anumita masura, binele pe care mi l-a facut. Am devenit un om mai bun, mai puternic si mai deschis. Am inteles ca provocarea cea mai mare este sa ne cunoastem pe noi insine si ca schimbarea incepe intotdeauna cu noi.

Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta prin intermediul lui Andrei.

Cu prietenie,

Adriana Tanasoiu