Alina Berechet

L-am cunoscut pe Andrei intr-un moment dificil, in care durerile cervicale nu cedau decat pentru perioade scurte. Zeci de sedinte de acupunctura, magnetoterapie, kinetoterapie si chiar fizioterapie, toate acestea imi ofereau doar ameliorari sau vindecari temporare. Asa am inceput tratamentele cu Andrei… si in cateva saptamani starea de bine s-a instalat pe perioade tot mai lungi, pana cand, durerea a devenit o amintire.

Nu stiu ce mi-a placut mai mult la masajul lui Andrei, felul in care combina manevrele de masaj si celelalate tehnici pe care le integreaza in tratament (thai yoga, stretching, reflexoterapie, osteopatie, etc) intr-o maniera proprie, pasiunea pe care o pune in fiecare sedinta de masaj, daruirea cu care face totul pentru ca tu sa iesi din sala de masaj “ca nou”… Cred ca toate acestea in egala masura si in plus energia buna pe care ti-o transmite prin prezenta sa reconfortanta. Din momentul in care iti zambeste si iti strange mana iti spune parca: “Sunt aici numai pentru dumneavoastra si nu veti pleca de aici pana nu veti fi total vindecat.” Si chiar asa se intampla. Asta mi s-a intamplat mie, si asta li s-a intamplat tuturor clientilorDelMar care l-au cunoscut pe Andrei.

Sunt incantata ca l-am cunoscut pe Andrei si sunt mandra ca face parte din echipa noastra. Atat eu cat si ceilalti membri ai echipeiDelMar suntem bucurosi ca am avut ocazia sa invatam ce inseamna profesionalism si daruire intr-o meserie in care acestea sunt esentiale pentru a obtine obiectivul final – starea de bine fizica si psihica a clientilor. Iar Andrei ne-a facut sa intelegem ca in atingerea acestui scop fiecare detaliu conteaza. Ne-a facut sa vrem mai mult, sa ne perfectionam continuu, sa ne depasim limitele.

Andrei, Del Mar iti multumeste pentru tot ceea ce ne-ai oferit in fiecare clipa petrecuta impreuna!