Dan Vacarescu

Ma folosesc de aceasta ocazie pentru a-l recomanda cu mare incredere pe dl Andrei Simion ca terapeut fizic si specialist in masaj. Sunt o persoana activa, am practicat sportul de performanta si, inca din tinerete, am descoperit efectele binefacatoare ale terapiilor si programelor de recuperare fizica.

L-am intalnit pe dl Simion in primavara anului 2010, printr-o prietena. Am apelat la serviciile dumnealui, pentru a-mi remedia niste probleme aparute in zona lombara. In urma sedintelor de terapie, problemele si durerile au disparut.

Mentionez cu mare placere faptul ca, dincolo de efectul terapeutic incontestabil, m-am bucurat de experienta unor sedinte de masaj extraordinar de relaxante si de tonice.

Dincolo de sedintele de masaj, dl Andrei Simion mi-a intocmit un program de antrenament personalizat, care a avut darul de a-mi imbunatati conditia fizica si tonusul muscular. Programul de antrenament fizic este unul unic, conceptul fiind unul nou pentru mine si foarte eficient. M-au impresionat de asemenea cunostintele în materie de nutritie ale dlui Simion, precum si preferinta sa pentru extragerea substantelor necesare organismului dintr-o alimentatie completa si sanatoasa, fara suplimente alimentare si substante artificiale.

Il recomand pe dl Andrei Simion ca fiind un desavarsit profesionist, un specialist adevarat, care aplica in procesul de recuperare fizica tehnici complexe, de la kinetoterapie, la presupunctura, masaj cu pietre vulcanice sau masaj Thai Yoga. Contactandu-l, veti descoperi o persoana pozitiva, energica, entuziasta si motivata in a-si ajuta pacientii.

Recomand oricarei persoane care citeste aceasta scrisoare să apeleze la un profesionist adevarat în terapii si recuperare fizica, pentru a se bucura de o stare continua de bine si de confort fizic.
Intentionez sa continuu colaborarea cu dl Andrei Simion pentru multi ani de acum incolo, fiind constient ca sub indrumarea dansului ma voi bucura in permanenta de o conditie fizica optima si de o viata cu adevarat sanatoasa.