Masaj la birou

Conceptul de masaj terapeutic “corporate” pe scaun ori masa de masaj vine in intampinarea nevoilor angajatilor unei companii. Masajul  “corporate“ poate inlocui una din pauzele angajatilor, prevenind bolile profesionale, intr-un mediu stresant si crescand randamentul individual si deci, si pe cel al companiei. Durata unei sedinte de masaj la birou este cuprinsa intre 10–20 minute, terapia fiind personalizata, in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Masajul “corporate“ utilizeaza elemente si manevre ce compun terapii precum masajul yoga-thai, terapia tui-na, shiatsu, tehnici de gimnastica pasiva sau stretching.

In masajul “corporate” se folosesc preponderent tehnici terapeutice care se concentreaza asupra partii superioare a corpului: gat, umeri, spate, brate, palme, zona capilara, precum si membrele  inferioare (manevre usoare de efleuraj si frictiuni, chiar si manevre usoare de reflexologie sau masajul piciorului), acestea din urma insa, intr-un grad redus, din lipsa unui spatiu foarte adecvat la birou.

Beneficii terapeutice:

  • reducerea absenteismului;
  • cresterea potentialului companiei prin cresterea randamentului fiecarui angajat;
  • obtinerea unei stari de relaxare pe termen relativ lung (2-3 saptamani);
  • reducerea starilor de anxietate;
  • imbunatatirea relatiilor si comunicarii intre angajati.

Informatii suplimentare:

Denumire alternativa: Masaj terapeutic “corporate” Durata terapiei: 15, 20, 30 minute